Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București a organizat, în perioada 16 octombrie – 10 decembrie 2017, evenimentul “Academia Sportului – Cursuri Gratuite”, pentru elevii bucureșteni ai claselor 0-VIII.

Timp de aproape șapte săptămâni, de două ori pe săptămână, 300 de elevi bucureșteni s-au inițiat în sporturi precum tenis de câmp, volei, baschet și fotbal. Cursurile gratuite au fost susținute în școlile partenere.

Scopul acestor cursuri sportive gratuite este acela de a oferi tuturor elevilor bucureșteni posibilitatea de a-și descoperi aptitudinile sportive.

Din cei 300 de elevi, 100 de copii au optat pentru inițierea în tenis te câmp, 100 de copii pentru fotbal, 50 de copii pentru basche, iar 50 de copii pentru volei. Elevii cu prezență și rezultate bune vor primi o tabără, în vara anului 2018, oferită de Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS.

La cursurile sportive gratuite din perioada octombrie – decembrie 2017 au participat copiii care s-au remarcat la cursurile gratuite din perioada ianuarie – martie 2017, precum și elevii care au avut rezultate bune la proiectul “Weekend De Mișcare”.

Pentru a descarca galeria completa de poze, faceti click pe sportul dorit.