Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti – PROEDUS, desfăşoară în perioada iulie – august 2018 tabere gratuite, în stațiunea Costinești, pentru elevii de gimnaziu şi liceu din Municipiul Chişinău.

Astfel, 500 de elevi cu rezultate notabile din municipiul Chişinău, distribuiţi pe 5 serii a câte 100 de persoane, împreună cu însoţitorii lor, își vor petrece vacanța pe Litoralul Mării Negre.

Proiectul de Hotărâre 233/19.04.2018 se înscrie în Programul de Cooperare București – Chișinău în domeniul educației pentru elevii de gimnaziu şi de liceu din cadrul instituțiilor de învățământ din municipiul Chișinău, aprobat de Consiliul General al Municipiului București, la inițiativa primarului general, Gabriela Firea, cu ocazia Centenarului.

Acest proiect reprezintă, totodată, o oportunitate reală de cunoaştere a afinităţilor lingvistice, istorice, culturale şi de tradiţii dintre România şi Republica Moldova, atât pentru elevii moldoveni, cât şi pentru cei români.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.