Pe parcursul lunii noiembrie a avut loc proiectul “ABC-ul afacerilor”. În cadrul proiectului peste 270 de elevi au putut beneficia de un program de educaţie antreprenorială din ce în ce mai necesară în economia în care aceştia urmează să concureze că adulţi.

Elevii din Liceul Teoretic “Ştefan Odobleja” cât şi alte opt Licee şi Colegii din capitală au avut ocazia să îşi formeze spiritul antreprenorial sub ghidarea echipelor interdisciplinare de profesori. Tinerii au deprins abilităţi esenţiale cu privire la alegeri profesionale, competiţie şi colaborare etică în cadrul unei echipe şi dezvoltarea de atitudini social-active.

Programul a inclus sesiuni de formare, un concurs de proiecte pe teme de antreprenoriat cât şi conferinţe în cadrul cărora părinţi ai unor elevi au prezentat paşii succesului lor în afaceri. Cei mai performanţi dintre participanţi au dobândit şi ocazia unor stagii de practică în cadrul unor firme din Bucureşti!

Aşteptăm cu interes să îi vedem pe absolvenţii proiectului pe listele de tineri antreprenori de succes ai României în deceniul care urmează.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.