Academia Sportului 2019

UPDATE! Grupe cursuri gratuite pentru elevii claselor 0-IV

În atenția elevilor bucureșteni!

Vă informăm că Primăria Municipiului București prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, organizează pe tot parcursul anului 2019, proiectul sportiv “Academia Sportului”.

Proiectul este alcătuit din trei sub-proiecte, cu denumiri și perioade de desfășurare distincte, prin care propunem elevilor, activități sportive la disciplinele: fotbal, baschet, volei și tenis de câmp, (feminin și masculin).

Activitățile proiectului  se vor desfășura după cum urmează:

  1. Cursuri gratuite pentru elevii claselor 0-IV, se vor desfășura în perioada 14 ianuarie – 02 iunie 2019, cu următoarele etape;
  • 14 ianuarie – 01 februarie 2019 – promovarea activităților proiectului;
  • 14 ianuarie – 01 februarie 2019 – înscrierea elevilor la activitățile proiectului;
  • 25 februarie – 02 iunie 2019 – desfășurarea activităților de bază ale proiectului.
  1. Cursuri gratuite pentru elevii claselor 0-VIII, se vor desfășura în perioada 23 septembrie – 24 noiembrie 2019 și cuprinde următoarele etape:
  • 23 septembrie – 05 octombrie 2019 – informarea pe site-ul institutiei asupra: grupelor formate, programul si locatiile de desfasurare
  • 05 octombrie – 24 noiembrie 2019 – desfășurarea activităților de bază ale

Activitățile proiectului se vor desfășura potrivit prevederilor “Regulamentului de organizare și desfășurare”, iar înscrierile se vor efectua pe baza “Formularului de înscriere”, acestea fiind postate pe site-ul instituției la adresa www.proedus.ro,  sectiunea sport, rubrica “Academia Sportului”.

Organizarea evenimentelor sportive, în regim de gratuitate, pentru elevii școlilor primare și gimnaziale de pe raza Municipiului București de către Primăria Municipiului București prin  Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, reprezintă interesul autorităților locale pentru educarea și formarea tinerei generații prin sport ca mijloc al educației integrale, formarea omului nou cu o personalitate unică și puternică, cu un fizic viguros și armonios, care să raspundă comenzilor și nevoilor societății moderne.