Academia Sportului- Cursuri gratuite de inot pentru elevii claselor V-VIII

Fiecare pas contează! Oricând!

Aproximativ 2000 de elevi bucureșteni vor urma Cursurile Gratuite de Înot organizate de Primăria Capitalei prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS!

Înscrierile în cadrul celei de-a VIII-a ediții a celui mai mare proiect de înot, Academia Sportului – Cursuri Gratuite de Înot pentru clasele V – VIII au avut loc în perioada 28 ianuarie – 2 februarie 2020.

Elevii bucureșteni vor beneficia de 984 ore de înot, iar antrenamentele se vor desfășura sâmbăta și duminica, pe durata a 8 ședințe, fiind coordonați, instruiți și supravegheați de către antrenori de specialitate, atestaţi în vederea susținerii cursurilor de înot.

La sfârșit, participanții vor fi premiați conform regulamentului de participare cu diplomă și o tabără națională, în vara anului 2020.

Ca în fiecare an, Cursurile Gratuite de Înot pentru clasele V – VIII oferă participanților un mediu optim pentru dezvoltarea acestora, având totodată un impact deosebit asupra stării de sănătate a celor mici.

Potrivit specialiștilor, înotul are o implicație pozitivă asupra fizicului, dar în același timp stimulează inteligenţa, capacitatea de concentrare, creşte reflexele şi îmbunătăţeşte percepţia spaţială.

ANUNT IMPORTANT ! Avand in vedere ca procedura de achizitie a locatiei proiectului „Academia Sportului – Cursuri gratuite de inot pentru elevii claselor V – VIII”este inca in desfasurare, vom reveni in cel mai scurt timp cu detalii. Va rugam sa urmariti in continuare website-ul PROEDUS (www.proedus.ro) si retelele sociale PROEDUS. Va multumim !

Pentru alte detalii privind organizarea şi desfăşurarea proiectului, vă invităm să consultaţi Regulamentul de organizare şi desfăşurare al proiectului.