Academia Sportului- Cursuri gratuite de inot pentru elevii claselor V-VIII

Fiecare pas contează! Oricând!

ANUNT IMPORTANT: Toti elevii participanti in cel de-al 10 lea an al evenimentului „Academia Sportului – cursuri gratuite de inot pentru elevii claselor 5 – 8” ce nu au avut adeverinta medicala (conform regulamentului asumat), nu au vazut sau primit in timp util emailul cu grupele din care fac parte, programul si locatia de desfasurare, vor putea recupera ora de curs in urmatoarele 7 saptamani conform unui program stabilit ulterior, astfel incat toti elevii sa beneficieze de cursurile gratuite de inot oferite de Primaria Municipiului Bucuresti prin PROEDUS. Click aici pentru a regasi grupele cu participantii inscrisi.

Aproximativ 2000 de elevi bucureșteni vor urma Cursurile Gratuite de Înot organizate de Primăria Capitalei prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS!

Înscrierile în cadrul celei de-a VIII-a ediții a celui mai mare proiect de înot, Academia Sportului – Cursuri Gratuite de Înot pentru clasele V – VIII au avut loc în perioada 28 ianuarie – 2 februarie 2020.

Elevii bucureșteni vor beneficia de 984 ore de înot, iar antrenamentele se vor desfășura sâmbăta și duminica, pe durata a 8 ședințe, fiind coordonați, instruiți și supravegheați de către antrenori de specialitate, atestaţi în vederea susținerii cursurilor de înot.

La sfârșit, participanții vor fi premiați conform regulamentului de participare cu diplomă și o tabără națională, în vara anului 2020.

Ca în fiecare an, Cursurile Gratuite de Înot pentru clasele V – VIII oferă participanților un mediu optim pentru dezvoltarea acestora, având totodată un impact deosebit asupra stării de sănătate a celor mici.

Potrivit specialiștilor, înotul are o implicație pozitivă asupra fizicului, dar în același timp stimulează inteligenţa, capacitatea de concentrare, creşte reflexele şi îmbunătăţeşte percepţia spaţială.

Pentru alte detalii privind organizarea şi desfăşurarea proiectului, vă invităm să consultaţi Regulamentul de organizare şi desfăşurare al proiectului.