Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București organizează, în perioada 16 octombrie – 10 decembrie 2017, evenimentul “Academia Sportului – Cursuri Gratuite”, pentru toți elevii bucureșteni ai claselor 0-VIII.

Timp de aproape două luni cei peste 300 de elevi bucureșteni se vor iniția în sporturi precum tenis de câmp, volei, baschet și fotbal. Toate cursurile sunt gratuite, iar la sfârșit, elevii cu prezență și rezultate bune vor primi o tabără, în vara anului 2018.

Grupele formate în cadrul cursurilor sportive gratuite sunt următoarele:

  • 20 de grupe a câte 5 copii pentru tenis de câmp
  • 10 grupe a câte 10 copii pentru fotbal
  • 5 grupe a câte 10 copii la baschet
  • 5 grupe a câte 10 copii la volei

La cursurile sportive gratuite din perioada octombrie – decembrie 2017 participă elevii bucureșteni care s-au remarcat la cursurile gratuite din perioada ianuarie – martie, precum și elevii care au avut rezultate bune la proiectul “Weekend De Mișcare”.

Scopul acestor cursuri sportive gratuite organizate de Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, este acela de a oferii tuturor elevilor bucureșteni posibilitatea de a-și descoperi aptitudinile sportive.