Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive Pentru Copii si Tineret din cadrul  Primariei Municipiului Bucuresti – PROEDUS, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, organizeaza in perioada 24 – 25 Septebrie 2016, interval orar 10:00 – 18:00, evenimentul “Academia Sportului – Cursuri Gratuite – Preselectii”.
              In cadrul etapei de preselectii, elevii vor avea posibilitatea de a-si etala la maximum calitatile sportive, in conditii de inalta calitate, iar participantii care vor da dovada de cele mai bune aptitudini fizice, atentie, motricitate si dexteritate sunt premiati cu  doua luni de cursuri gratuite.
              Aceste cursuri ii ajuta si ii educa pe copii sa aibe o viata activa si sanatoasa prin activitati sportive si in acelasi timp elevii participanti isi vor dezvolta atat calitatile fizice cat si cele psihice. Elevii se vor putea bucura de notiuni de initiere in sporturi precum fotbal, tenis de camp, volei, baschet dar si de posibilitatea de a se recrea si de a face sport.
              Scopul principal al acestui eveniment este acela ca tinerii participanti sa isi imbunatateasca nivelul de pregatire prin participarea acestora la activitatile sportive propuse, constietizand faptul ca activitatea sportiva este o parte esentiala si indispensabila a vietii noastre.          
        Proiectul “Academia Sportului – Cursuri Gratuite – Preselectii” incurajeaza educarea tinerilor participanti conform cu setul de valori si principii ale sportului prin participarea acestora in cadrul etapei de initiere a unuia din sporturile urmatoare: baschet, volei, tenis de camp si fotbal.
            Pentru mai multe detalii: Savu Nicolae 0762.445.855

Cursurile se vor tine în perioada 11 octombrie – 11 decembrie.

Pentru a vizualiza programul click pe cursul dorit.