În luna februarie, voluntarii PROEDUS din Liceul Teoretic „Dante Alighieri”, Liceul Bilingv „Decebal”, Liceul Teoretic „Benjamin Franklin”, Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” şi Școala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” au organizat acţiuni tematice dedicate lunii iubirii.

„Să iubim românește” s-a desfăşurat în Liceul Teoretic „Dante Alighieri”, acțiunea a fost propusă de un grup de elevi, prin care aceștia au oferit colegilor lor şansa de a-şi exprima sentimentele de iubire și apreciere recurgând la bileţele semnate sau anonime, adunate într-o urnă. La final, în ziua de 24 februarie, zi simbolică, acestea au fost distribuite destinatarilor.

Acțiunea „Dragobete în Decebal” a avut loc în Liceul Bilingv „Decebal” şi a condus la strângerea de zeci de scrisori apreciative adresate atât elevilor cât şi profesorilor.

„Să iubim româneşte” s-a desfăşurat în Liceul Teoretic „Benjamin Franklin”şi a strâns zeci de bileţele cu mesaje anonime sau semnate pe care elevii le-au adresat persoanelor dragi din școală, acestea ajungând la destinatarii lor în data de 24 Februarie.

Acțiunea din Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” a transformat elevii liceului în mesagerii lui Cupidon. Mesajele de apreciere au umplut urnele emoţiilor încă din prima zi, urmând ca la finalul zilei de 24 Februarie, ele să ajungă la destinatari.

Acțiunea “Cutia dragostei” a fost propusă de reprezentanţii Consiliului Şcolar al Elevilor din Școala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” şi a dat posibilitatea elevilor acestui liceu de a-şi exprima sentimentele prin intermediul unor bileţele care au fost livrate de mesagerii lui Cupidon în ziua de 24 Februarie către aparţinătorii de drept.

Toate aceste evenimente fac parte din proiectul „Fii şi tu voluntar PROEDUS!” şi au beneficiat de întreg suportul PROEDUS implicând voluntarii înscriși în proiect și foarte mulți alți elevi!

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.