Colegiul Naţional ,,Cantemir-Vodă” împreună cu Colegiul Naţional Bilingv ,,George Coşbuc”, Colegiul Naţional ,,Mihai Viteazul” şi Colegiul Tehnic Energetic din capitală a desfăşurat pe întreagă perioada a lunii noiembrie un proiect destinat dezvoltării creativităţii tinerilor.

Cel puţin 100 de elevi din unităţile de învăţământ partenere au avut ocazia de a-şi exersa abilităţile de comunicare şi vizuale în cadrul mai multor activităţi. Cei pasionaţi de fotografie au putut lucra cu un fotograf profesionist pe parcursul a două workshop-uri.  Pentru cei care îşi doresc o carieră în jurnalism acest proiect le-a oferit oportunitatea să interacţioneze cu un jurnalist şi să îi pună toate întrebările pe care le aveau. Iar pentru cei care au vrut să dea frâu liber creaţiei lor în scris au existat ateliere de scriere creativă.

Una dintre urmările acestui proiect a fost realizarea şi tipărirea unei reviste cu creaţiile elevilor. Revista fiind distribuită gratuit în cadrul şcolilor partenere. Mai mult decât atât tinerii fotografi şi-au putut expune fotografiile în cadrul unei proiecţii.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.