Bucharest Marathon – inscriere voluntari

Dragi voluntari,

 

A sosit si primul eveniment! Va rugam sa cititi cu ATENTIE toate informatiile de mai jos!

Se pot inscrie la acest eveniment DOAR cei care au primit deja ecusonul. Cei care nu au inca ecuson il vor primi luna aceasta insa inca nu se pot inscrie la evenimente. Nu am stabilit inca zilele in care vom emite din nou ecusoane insa va vom anunta!

 

Primul eveniment este Bucharest Marathon 12-13 octombrie 2019, unul dintre cele mai mari evenimente de profil organizate in România!

 

Pentru acest eveniment vom face doua grupe de voluntari, una pentru sambata una pentru duminica si va puteti inscrie in ambele echipe sau doar in una dintre ele, dupa cum va permite programul.

 

Ce face fiecare echipa si care este programul?

 

Sambata: facem o echipa de 250 de voluntari cu care alergam la maratonul adolescentilor care are 2,5 km. Cursa incepe la ora 10:30 si se incheie la 12:30. Voluntarii vor primi un kit cu tricou si alte materiale. Ne vom intalni sambata la ora 09:30. Detalii despre unde ne intalnim vom oferi joi. ATENTIE! Voluntarii care se inscriu la aceasta activitate vor alerga in cursa de 2,5 KM! Participarea este gratuita si se noteaza cu un punct!

 

Duminica: facem echipe de cate 10-15 voluntari care vor face galerie alergatorilor in maratorul de 42 de km. Echipele de voluntari vor primi kit-uri de sustinere a alergatorilor iar sarcina lor este sa se prezinte in punctul arondat pentru a-i incuraja si a face galerie celor care alearga. Vom avea 10 astfel de puncte. Detalii despre unde sunt plasate punctele si sarcinile precise vor fi oferite vineri. Rugam sa se inscrie la aceasta activitate doar voluntarii care isi pot rezerva intregul interval orar 09:00-16:00. Participarea este gratuita si se noteaza cu un punct!

***Voluntarii nu vor alerga in cursa de 42 de km!

 

Formularul de inscriere este disponibil aici: https://forms.gle/xmjUme4BqwiM4vmP9

 

Urmariti in permanenta grupul de facebook disponibil aici si e-mail-ul. Vom reveni cu detalii pe grupul de facebooksi pe e-mail!

 

Detalii despre eveniment gasiti aici: http://bucharest-marathon.com

 

Maratonul Internațional București– Bucharest Maraton este o competiție anuală de maraton care are loc în București în luna octombrie. Este organizată de Bucharest Running Club iar PROEDUS este partener in organizarea acestui eveniment de 10 ani. Pe lângă proba de maraton, sunt organizate și curse de semi maraton, ștafetă și curse populare pentru adulțiși copii.