Fiecare copil este diferit şi are propriile nevoi, fie că este sau nu un copil cu dizabiltăţi. Prin descoperirea unor valori cultural-artistice copiii cu dizabilităţi se pot face înţeleşi şi îşi pot exprima sentimentele.

Liceul Tehnologic Special nr. 3 alături de alte 6 unităţi de învăţământ din capitală destinate persoanelor cu dizabilităţi a lansat proiectul ,,Bucureştii noi” pentru a-şi bucura elevii. 245 de participanţi, alături de cadre didactice, au descoperit obiectivele capitalei şi şi-au dezvoltat simţul artistic prin fotografie. O altă categorie de elevi s-a bucurat de oportunitatea de a învăţa cum să  îşi exprime sentimentele prin arta dansului.

Finalul a fost marcat de organizarea unui festival de fotografie, pantonima şi dans. Elevii participanţi au fost premiaţi şi aplaudaţi.

Proiectul ,,Bucureştii pe scenă” a fost realizat prin Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret în cadrul Parteneriatului Civic pentru Educaţie – CIVITAS.

Unităţi de învăţământ partenere: Școala Generală Specială pentru Surzi Nr. 1, Școala Profesională Specială Nr. 2, Școala Profesională Specială Nr. 3, Școala Gimnazială Nr. 31,  Școala Gimnazială Nr. 193,  Școala pentru Deficienţi de Vedere.

Partener extern: Procultura Surzilor.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.