Comunicat de presa Kids City ediția a III-a 2017

Sărbătorim ”Zilele Bucureștiului” în familie, la picnic! 

Capitala aniversează 558 de ani de la prima atestare istorică. Cu această ocazie, Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, vă așteaptă în weekend-ul 15-17 septembrie 2017 la cea de-a III-a ediție Kids City, un eveniment dedicat copiilor, dar la care este invitată toată familia. Ateliere de creație, jonglerii, spectacole de magie, muzică, dans, piese de teatru, stand-up comedy, Gașca Zurli și mulți alți artiști.

Anul acesta, tema ediției este ”picnic romanesc”. Atmosfera va fi completată de obiectele decorative tradiționale, precum căpițele de fân, copaci si mese  ornate cu motive românești. Spectacolele, workshop-urile, atelierele și demonstrațiile vor fi dedicate familiei, pentru că acest eveniment își propune consolidarea membrilor acesteia.Toți copiii care vor participa în cadrul atelierelor de creație, alături de animatorii și voluntarii PROEDUS, vor pleca acasă cu mici suveniruri confecționate chiar de ei.

În zona Foișor, zilnic, vor avea loc spectacole de magie oferite de animatori, muzică și dans alături de micii artiști de la Palatul Național al Copiilor.

Festivalul Kids City începe vineri, 15 septembrie, de la ora 17, iar în zilele de sâmbătă și duminică se va desfășura în intervalul orar 10.00-22.00.

Vă așteptăm la picnic alături de  toată familia! Împreună vom redescoperi tradițiile românești!

Kids City 2017, ziua 1

Pentru a descarca galeria completa, click pe butonul de mai jos.

Kids City 2017, ziua 2

Pentru a descarca galeria completa, click pe butonul de mai jos.

Kids City 2017, ziua 3

Pentru a descarca galeria completa, click pe butonul de mai jos.