CONIL FEST – Festivalul Integrării, Editia a – XVI-a 2018

CONIL Fest în parteneriat cu Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti – PROEDUS din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti a organizat Festivalul Integrării, Editia  a – XVI –a 2018

Am fost toți câștigători în acest weekend!!!
Împreună ne-am bucurat de momente emoționante, pline de farmec și sensibilitate.
S-a scris încă o filă importantă în povestea CONIL Fest-Festivalul Integrării , încă o lecție a prieteniei, toleranței și acceptării.

În weekendul 17-18 martie 2018 am fost alături de peste 1500 copii  ce au performat  pe scena CONIL Fest – Festivalul Integrării, cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani ce provin din școli, grădinițe, cluburi, școli speciale, cluburi sportive, dar și asociații și fundații care militează pentru integrarea copiilor cu CES.
În spectacol au evoluat și copii cu dizabilități proveniți din școli speciale și cluburi sportive, demonstrând tuturor că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie încurajată și promovată.

Centrul de Proiecte Educationale şi Sportive Bucuresti- PROEDUS din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti în parteneriat cu CONIL Fest mulţumeşte tuturor pentru participare, implicare, susținere si momentele minunate oferite

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.