CONIL Fest, Festivalul Integrării, Ediția a XVII-a

Primăria Municipiului București  prin PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti, în parteneriat cu Asociația Centrul de Performanță Before & After School CONIL, a organizat evenimentul “CONIL Fest, Festivalul Integrării“, Ediția a XVII-a, ținând cont de succesul obținut în urma organizării acestuia încă de la prima ediție.

“CONIL Fest, Festivalul Integrării“, Ediția a XVII-a, proiect desfășurat pe data de 17 iunie 2018 sprijină integrarea copiilor cu cerințe educative speciale într-o lume a normalității.

Proiectul “CONIL Fest, Festivalul Integrării“ se adresează tuturor copiilor din București și din țară și își propune să sprijine integrarea copiilor cu cerințe educative speciale într-o lume a normalității, precum și promovarea talentelor de orice fel a copiilor cu dizabilități cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, care provin atât din școli, grădinițe, cluburi, școli speciale, cluburi sportive, cât și din asociații și fundații care militează pentru integrarea copiilor cu CES.

Astfel, peste 1500 de copii dornici să-și prezinte activitatea într-o manieră unică, interactivă și dinamică, au evoluat pe scena festivalului, făcând parte dintr-o lume artistică desăvârșită. În spectacol au evoluat și copii cu dizabilități proveniți din școli speciale și cluburi sportive, demonstrând tuturor că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie încurajată și promovată.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.