Rezultate evaluare cursuri

Pentru a desemna elevii care beneficiaza de tabara oferita ca bonus absolventilor evaluati, am procedat la departajarea pe grupe a primilor 50% dintre elevi, in functie de punctaj.
Dupa care am sincronizat grupele fiecarui formator, tinand cont de punctajul minim de reusita pentru tabara.
In final am sincronizat grupele formatorilor pe discipline de studiu, luand ca reper tot punctajul minim de reusita, procedura complexa din care a rezultat tabloul final al elevilor selectati pentru tabara de vara.
Dupa cum se poate observa, aceste sincronizari, efectuate in favoarea elevilor, pentru a asigura o simetrie echitabila a rezultatelor, au generat o crestere a numarului de locuri atribuite in tabara.
Am considerat insa ca elevii activi si performanti din scolile si liceele bucurestene merita acest efort financiar si managerial, asa cum am asumat inca din ianuarie si efortul de a asigura cursuri gratuite de formare tururor elevilor inscrisi in proiect.
Pentru ca noi apreciem implicarea, seriozitatea si performanta tinerei generatii.

Email de contact pentru cursuri: educatiepmb@yahoo.com
Email de contact pentru inscrierile in tabara: taberepmb@yahoo.com

Elevii selectati pentru tabara se regasesc in prima jumatate a tabelului, pe fundal galben !!!

La modulele unde continutul cursului si evaluarea au fost unitare selectia celor 50% se face global, din toti elevii evaluati.

La modulele unde cursurile si evaluarea au fost secventiale selectia celor 50% se face pe grupe de studiu.

Pentru fiecare modul de formare, responsabilitatea de specialitate privind derularea cursurilor si evaluarea finala, in baza careia sunt selectati cei 50% care beneficiaza de tabara la mare, revine exclusiv formatorilor contractati de PROEDUS PMB

Anunturi importante!
LA EVALUARE, ELEVII VOR AVEA ASUPRA LOR DIPLOME DE ABSOLVIRE (Diploma, nu Certificat).

PROEDUS PMB se delimiteaza categoric de orice incercare a persoanelor angajate in derularea cursurilor gratuite de formare destinate elevilor bucuresteni de a promova initiative private contra-cost, ca o asa zisa continuare a stagiilor de pregatire organizate de PROEDUS PMB, profitand astfel in mod abuziv de calitatea lor de formatori remunerati in proiectul nostru.
Condamnam si respingem astfel de demersuri neloiale si le consideram injuste si defaimatoare fata de efortul PROEDUS PMB de a subventiona in acest an formarea gratuita a peste 10.000 de elevi.

In urma absentarii la mai mult de 2 sedinte de curs in primele 5 saptamani am recurs la redistribuirea elevilor privind repartizarea pe grupe, locatii, zile si ore, in functie de numarul cursantilor ce au ramas in proiect. Prin urmare, va rugam sa urmariti listele afisate accesand modulul (cursul) la care v-ati inscris.

Incepand cu data de 15.02.2014  Cursul de Limba Germana se va tine la noua locatie a Liceului Teoretic Bilingv Ita Wegman din Strada Sfantul Petru Tei, nr. 67-71, sector 2, Bucuresti.

Autobuze: Statia Luigi Galvani (vis a vis de Parcul Circului) 182, 282.

Click pentru adresa!

  • Constatand gradul ridicat de interes fata de proiectul “Cursuri  Gratuite de formare pentru elevii bucuresteni, 2013 – 2014”, PROEDUS – PMB a luat decizia de a anula testarea din data de 07.12.2013, oferind astfel tuturor elevilor inscrisi sansa de a participa la aceste cursuri gratuite.

Pentru asimilarea in proiect a tuturor elevilor inscrisi (circa 12000), grupele vor fi de 20 – 30 de cursanti pe fiecare disciplina de formare.

Ca atare, incadrarea in numarul de locuri bugetate pentru anul 2014 se va face prin evaluarea finala a tuturor cursantilor cu maxim o absenta in vederea departajarii si acordarii premiilor in tabere stabilite initial.

Dupa primele 5 sedinte de formare, elevii care acumuleaza mai mult de 2 absente vor fi eliminati din proiect, absentarea la mai mult de 2 din 5 sedinte de pregatire reliefand lipsa acestora de interes fata de efortul institutiei noastre de a asigura formare gratuita pentru un numar cat mai mare de elevi.

Ca urmare, grupele vor fi reconfigurate in functie de numarul de cursanti ce vor ramane in proiect.

  • Graficul privind repartizarea elevilor pe locatii, grupe, zile si ore va fi afisat la data de 10 ianuarie 2014.