Un nou eșantion de elevi (seria a VI-a) înscriși în proiectul “Excursii de Weekend” organizat de Primăria Municipiului București, prin intermediul Centrului de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, a plecat vineri, 10 noiembrie 2017, de la Palatul Național al Copiilor spre Predeal.

Imediat ajunși la destinație s-a început procedura de cazare, dar numai după ce s-au reamintit regulile din interiorul taberei și programul cursurilor.

Ziua de sâmbătă a fost dedicată cursurilor susținute de formatorii PROEDUS. Datorită numărului mare de voluntari și pentru o mai bună desfășurare a cursurilor de formare aceștia au fost împărțiți în două grupe. Prima grupă a început cursurile la ora 10:00, iar ce de-a doua grupă la ora 15:00.

Voluntarii au avut parte și de distracție și mișcare.  Însoțiți de voluntarii-coordonatori de grup s-au plimbat prin stațiune, au făcut poze, au jucat biliard, bowling. Ziua de sâmbătă s-a încheiat cu o petrecere în care s-au relaxat, au socializat și au legat noi prietenii.

Duminică, 13 noiembrie 2017, toți elevii înscriși în programul Fii și tu Voluntar PROEDUS au fost notați în funcție de implicarea lor la cursuri, dar și după comportamentul lor pe întreaga perioadă a stagiului. În jurul orei 14:00 s-a făcut îmbarcarea pentru deplasarea spre București

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.