Depunere Contracte de Voluntariat – Elevi

Dragi Voluntari PROEDUS 2.0,

 

Deschidem o nouă serie pentru depunerea contractelor de voluntariat. Întâlnirea se va desfășura în perioada 01-03.11.2019, în incinta Sport Arena din Parcul Universității Politehnica București. VEZI LOCATIA

Este foarte important să treceți pe la punctul de Check-IN, la venire și pe la punctul de Check-OUT, la plecare!

Vă rugăm să citiți, cu mare atenție, toate informațiile din acest e-mail.

Găsiți atașate contractul și fișa de voluntar, în total 6 pagini. Printați-le față-verso, ÎN DUBLU EXEMPLAR. Cine nu are 2 exemplare NU poate depune documentele. Completați toate câmpurile și semnați, atât voi, cât și părinții, dacă sunteți minori. Sistemul nu a eliberat coduri unice pentru unii voluntari, însă nu este o problemă, pentru că le vom elibera noi pe parcursul lunii noiembrie.
Vă rugăm să aveți la voi și buletinul/cartea de identitate în original, în copie sau o fotografie.

 

Când ajungeți la eveniment căutați punctele de CheckIN, unde arătați Cartea de Identitate în original, copie sau foto și predați documentele.

 

Trebuie să aveți pregătit codul QR din acest e-mail, fie printat, fie pe telefon. Dacă documentele sunt completate corect, complet și în dublu exemplar, veți scana codul QR și veți primi ecusonul.

 

 

 

 

ECUSONUL – vă rugăm să aveți grijă de el pe parcursul întregului an de voluntariat și să îl aveți la voi la toate evenimentele. În baza lui se va face prezența. De asemenea, ecusonul trebuie purtat pe perioada întregului eveniment, la gât. Culorile sunt aleatorii.

Vă invităm să luați parte la activitățile din cadrul proiectului KIDs Sport Festival și Jurnalist PROEDUS. După aceste activități puteți face Check-OUT-ul.

La Check-OUT veți scana ecusonul pentru a primi nota și veți primi și un cadou surpriză din partea PROEDUS. Abia dupa Check-OUT procedura de înscriere se consideră a fi completă.

PROGRAM:
Vineri 01.11.2019 – intervalul orar 14:30 – 18:30 –  Elevii care învață în școlile din Sectorul 1
Sâmbătă 02.11.2019 – intervalul orar 10:30 – 14:00 – Elevii care învață în școlile din Sectorul 2
Sâmbătă 02.11.2019 – intervalul orar 15:00 – 18.30 – Elevii care învață în școlile din Sectorul 3 
Duminică 03.11.2019 – intervalul orar 10:30 – 14:00 – Elevii care învață în școlile din Sectorul 4 si Sectorul 5
Duminică 03.11.2019 – intervalul orar 15:00 – 18:30 – Elevii care învață în școlile din  Sectorul 6

***Este recomandat să respectați programarea de mai sus. Dacă nu puteți ajunge în intervalul stabilit, puteți veni în altul.

***Dacă nu puteți ajunge în niciun interval, veți fi reprogramat . Vom reveni noi cu detalii, într-un e-mail ulterior.

Documentele pot fi predate în nume personal sau de către un părinte/frate/bunic. Nu se acceptă depunerea documentelor de către colegii de clasă/școală sau alți reprezentanți.

 

PENTRU CONTRACT, CLICK AICI!