PROEDUS – Centrul de Proiecte Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret Bucuresti in parteneriat cu Colegiul Economic Costin C. Kiritescu si Asociatia Club Sportiv Baschet Atletic Bucuresti, organizeaza in perioada 01.09 – 11.09.2016, in incinta Colegiului Economic Costin C. Kiritescu, in intervalul orar 09:00 – 21:00, evenimentul “Deschidem Curtea Scolii – Pilot”.
Evenimentul “Deschidem Curtea Scolii – Pilot” va implica tineri participanti care vor avea ocazia sa isi valorifice competentele si abilitatile dobandite in cadrul orelor de educatie fizica in diversele activitati sportive, reusind sa promoveze un stil de viata sanatos prin promovarea practicarii activitatilor sportive in mod continuu si sustinut, imbunatatind astfel nivelul de pregatire si fortificarea organismului si sporirea capacitatii fizice si intelectuale.
Proiectul “Deschidem Curtea Scolii – Pilot” incurajeaza educarea tinerilor participanti conform cu setul de valori si principii ale sportului, dezvoltarea abilitatilor sociale prin participarea la activitatile sportive, constientizarea importantei lucrului in echipa, leadershipului, managementului timpului si a luarii unei decizii asumate de tot grupul in care lucreaza.
Scopurile principale ale acestui eveniment sunt acelea ca tinerii participanti sa isi imbunatateasca nivelul de pregatire prin participarea la activitatile sportive propuse, sa se recreeze intr-un mod util si placut, constietizand faptul ca activitatea sportiva este o parte esentiala si indispensabila a vietii noastre.
Astfel, prin organizarea “Deschidem Curtea Scolii – Pilot”, dorim implicarea elevilor si deschiderea profesorilor catre noi idei, catre noi metode de a practica sport, catre activitati si competitii extracuriculare destinate exclusiv elevilor dornici de a petrece timpul liber in mod organizat, util si placut.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.