Eu în LicEU

Hai și tu!
Știai că în anul 2019 România va deține președenția Consiliului Uniunii Europene, pentru șase luni? Știi care sunt instituțiile Uniunii Europene, care sunt drepturile tale ca cetățean european sau care sunt oportunitățile pentru tine în cadrul Comunității Europene? Vrei să vezi cu ochii tăi cum funcționează Parlamentul European?

Vino să descoperi!

Am deschis sesiunea de înscrieri pentru participarea la sesiunile de informare din cadrul proiectului “Eu în LicEU”! Singură condiție pentru a participa este să fii în clasa a XI-a sau a XII-a la una dintre instituțiile de învățământ bucureștene!

Înscrierea este simplă! Ne trimiți un mail la adresa: contact@proedus.ro, în subiectul mailului ne menționezi sintagma: Înscriere Eu în LicEU, iar în corpul text al mailului ne spui cum te cheamă, în ce clasa ești, la ce școală înveți și care este numărul tău de telefon.

Cursurile vor avea loc în weekendurile din luna martie, iar la finalul sesiunilor va avea loc o scurtă evaluare a cunoștințelor pe care tu le-ai dobândit. Dar nu îți face griji! Evaluarea va avea rolul de a vedea dacă informația a fost înțeleasă și nu memorată mecanic!

Elevii ce obțin cele mai mari punctaje vor câștigă o vizită gratuită la Bruxelles, la Parlamentul European (cazarea și transportul sunt oferite în regim de gratuitate).