Excursii de weekend – Ora de educație rutieră

Centrul de Poiecte Educaționale și Sportive București a organizat în perioada 07.12-15.12, în stațiunea Predeal, excursii gratuite, de doua zile, ceau reunit în total 155 de elevi, castigători ai concursului de machete din cadrul proiectului “Ora de educatie rutiera”, editia a V-a.

Perioadele de desfășurare a celor 2 tabere au fost:

  1. 07.12 – 08.12.2019
  2. 14.12 – 15.12.2019

În cadrul excursiei, elevii au luat parte la cursuri de formare susținute de reprezentanți din cadrul proiectului “Ora de educație rutieră”.

Elevii au avut ocazia de a-și dezvolta cunostintelede circulatie, familiarizându-se cu acțiunile necesare prevenirii eventualelor evenimente rutiere. Ei au luat parte la exerciții interactive, organizate și coordonate de către formatori acreditați, din partea organizatorilor proiectului Ora de Educatie Rutiera. S-a lucrat individual, dar și în echipă, astfel încât participanții  au învațat să colaboreze mai bine, să aibă încredere în ceilalți și să își sporească încrederea în ei înșiși. Cursul s-a desfășurat într-o atmosferă relaxantă, veselă si antrenantă, feedback-ul primit din partea participanților fiind unul pozitiv.