TITLU: Excursiile Internaționale ale Elevilor cu Performanțe Școlare Deosebite 2018 (Atena și Paralia Katerini)

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti – PROEDUS a organizat excursii internaționale destinate elevilor bucureșteni, șefi de promoție din liceele bucureștene, olimpici internaționali, elevi ce au obținut media 10 la examenul de capacitate, bacalaureat și evaluare națională, precum și profesorilor pregătitori, în zona continentală a Greciei, urmărind recompensarea și stimularea acestora.
Astfel, proiectul ,,Excursii Internationale ale Elevilor cu Performante Scolare Deosebite” s-a derulat in perioada 2 Septembrie-16 Septembrie 2018 si a cuprins trei perioade.
In acest sens, proiectul a debutat cu prima tabara din Paralia Katerini, din perioada 2.09.2018-10.09.2018, aceasta fiind destinata sefilor de promotie din clasele 5-8, alaturi de cei care au obtinut nota 10 la evaluarile nationale si dirigintii acestora.
Cea de-a doua tabara, care s-a desfasurat in Grecia – Paralia Katerini in perioada 8.09.2018 – 16.09.2018, s-a adresat sefilor de promotie din liceele bucurestene, elevilor care au obtinut media zece la examenul de bacalaureat, dirigintii acestora si elevilor merituosi din cadrul proiectului Vacanta Premiantilor.
Nu in ultimul rand, tabara de la Atena a avut loc in perioada 1.09.2018 – 8.09.2018, aceasta din urma fiind destinata premiantilor din cadrul Galei Olimpicilor Internationali si Vacanta Premiantilor.
Cei aproximativ 150 de adolescenți și profesori s-au bucurat de un program de vacanță cu multe activități recreative și au beneficiat de excursii și plimbări gratuite în fermecătoarea Grecie.
Premierea participanților din cadrul proiectului ,,Excursii Internaționale ale Elevilor cu Performanțe Școlare Deosebite” a fost făcută în cadrul Galei Olimpicilor Internationali si a Galei Sefilor de Promotie, eveniment menit să ofere înalta consideraţie a Municipalităţii Bucureştene pentru rezultatele de excepţie înregistrate de elevii bucureşteni.
Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS, a oferit elevilor premianţi diplome In Honoris, cea mai înaltă distincţie oferită de Primarul General al Municipiului Bucureşti, tabere internaţionale şi premii în bani. Totodată, în acest fel, PROEDUS și-a arătat aprecierea față de elevii bucureșteni, dar și față de profesorii care sunt alături în pregătirea unei generații performante.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.