Festivalul Copiilor 2015

Festivalul Copiilor

Ce poate să fie mai frumos decât zâmbetul unui copil ? Cu siguranță, mai mulți copii care zâmbesc, se bucură, cântă și dansează de ziua lor.

Cu ocazia uneia dintre cele mai importante sărbători de pe pământ „Ziua Internațională a Copiilor”, Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret, prin departamentul Cultural Artistic, a organizat grandiosul eveniment intitulat „Festivalul Copiilor”, în Parcul Herăstrău, Intrarea Charles de Gaulle.

Actiunea a avut loc în perioada 30-31 Mai și s-a aflat la cea de-a IV-a ediție, reușind astfel să transforme parcul Herăstrău în « țara minunilor » pentru cei mici.

Prichindeii s-au putut bucura de o serie de spectcole oferite de copiii talentați de la Palatul Național al Copiilor, de adevarate show-uri de magie și de teatru, de plimbări cu poneii, de carusel, trenuleț, sfere plutitoare, desene pe asfalt, locuri de joacă gonflabile, ateliere de creație și animatori speciali (face-painting, împletituri păr, eroi din povești). Aceștia au participat la jocuri precum « Sotronul », « Tară, țară vrem ostași », « Rațele și vânătorii », « Tările », « Măgărușul » și « Limbo ».

Cei mici, împreună cu părinții si bunicii s-au bucurat de prestația artistică a lui CRBL și Nicole Cherry, dar și a lui Connect-R și Andreei Bănică, transformând, pe timpul prestațiilor artistice, parcul Herăstrău într-un adevărat ring de dans.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.