Festivalul de cultură urbană UNDERval 2017

Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, organizează festivalul de cultură urbană “UNDERval”. Festivalul UNDERval promovează implicarea în activități socio-educative, într-un spațiu organizat, la care vor lua parte unii dintre cei mai buni sportivi urbani din Romania.

SKATEBOARDING, ROLE, BMX, TROTINETE, MUZICA RAP, dar și STREET DANCE şi GRAFFITI, sunt doar câteva dintre surprizele pe care le-am pregătit în acest an, la ediția cu numarul 2- UNDERval 2017.

Pe 13 si 14 Mai, experţi în arta desenului stradal şi graffiti, vor avea oportunitatea să se exprime creativ pe baza unei teme predefinite. Reprezentațiile riderilor pro vor dovedi cum se execută cu stil cele mai complicate trick-uri de sport extrem, pe o rampă special amenajată.

Invitați de renume din Europa vor susține workshop-uri de dans, precum: HIP-HOP, POPPING, BBOYING, VOGUE, WAACKING, HOUSE și DANCEHALL. Vor avea loc ateliere, dar și concursuri de dans, la care sunteți invitați să participați și de ce nu, să plecați acasă cu un premiu special.

Într-o zonă special amenajată, vor avea loc demonstrații cu mașinute tip crawler și ateliere unde cei mici vor invăța cum pot conduce o asemenea mașinuță, pe un traseu cu obstacole.

Nu i-am uitat nici pe iubitorii muzicii! Pe scenă vor urca unii dintre cei mai apreciați artiști precum: DJ SIK SIKA, MUZE, Cred Ca Sunt Extraterestru , CTCALAN & KEPArakuEl Nino și Macanache.

Program eveniment: 14:00 – 22:00 / Parcul Carol / 13-14 mai 2017->>intrarea este liberă.

Vă așteptăm în număr cât mai mare cu bicicletele, rolele, skate-urile și trotinetele, pentru a lua parte la unul dintre cele mai apreciate festivaluri underground din București.