Festivalul Fulgilor de Nea

PROEDUS, în parteneriat cu Inspectoratul școlar al Municipiului București, a organizat în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2015 cea de-a 6 a ediție a FESTIVALULUI FULGILOR DE NEA!!!

Pe parcursul celor 5 zile de basm, evenimentul cultural-artistic a oferit copiilor și tinerilor bucureșteni o atmosferă de poveste, ce a conturat sosirea iernii. Ateliere de creație, workshopuri de dezvoltare personală, spectacole de teatru, muzică sau dans și chiar elegantele concursuri de Miss și Mister Fulg de Nea, toate acestea au adunat laolaltă la Palatul Național al Copiilor peste 10.000 de tineri care s-au bucurat de decorul magic. Dintre aceștia, mai mult de 1500 dintre cei mai de seamă voluntari ai proiectului “FII ȘI TU VOLUNTAR PROEDUS”, s-au dovedit încă odată a fi dornici de afirmare,perseverență și entuziasm, remarcându-se prin participarea lor în organizarea acestui festival. In fiecare din cele 5 zile de festival, aproximativ 350 de voluntari au participat la workshopuri si ateliere, iar la concerte s-au prezentat in jur de 400. Tinerii au avut ocazia pentru prima data sa participe la un eveniment mai amplu marca PROEDUS, in cadrul caruia au invatat sa lucreze in echipa, sa se implice activ in ceea ce inseamna munca de voluntariat si sa isi stabileasca cu pricepere prioritatile in vederea dezvoltarii personale.

Mai mult decât atât, fiecare zi a festivalului s-a încheiat în cel mai entuziast și dinamic mod cu putință, și anume, pe scena Sălii Mari a Palatului Copiilor au urcat artiști consacrați și iubiți, cum ar fii : WHAT’S UP, ALEX VELEA, ALINA EREMIA, LORA, OANA RADU, ANDREEA BĂNICĂ, ADDA, AKCENT&LIDIA BUBLE,NICOLETA NUCĂ și CONNECT-R!

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.