Festivalul Integrării, Ediția a- XIV –a

CONIL Fest în parteneriat cu Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti – PROEDUS din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti au organizat Festivalul Integrării, Ediția a- XIV –a!

Pe parcursul celor doua zile de festival, peste 1500 de copii tipici și copii cu nevoi speciale i-au purtat pe cei prezenți într-o lume a poeziei, dansului, cântului și al întrecerilor sportive, într-un maraton artistic desăvârșit, pus la cale de inimoșii organizatori – Asociația CONIL, în parteneriat cu PROEDUS și Primăria Municipiului București.

Momente emoţionante, pline de farmec și sensibilitate au fost oferite de invitații noștri de la școlile pentru copii hipoacuzici, deficienți psihomotorii sau cu deficiențe de vedere, demonstrând astfel că nicio dizabilitate nu poate sta în calea promovării abilităţilor.

În cadrul Conil Fest-Festivalul Integrării toți cei prezenți, copii tipici și atipici, părinți, bunici, prieteni, au fost martori la lecția acceptării, toleranței, integrării, prieteniei şi iubirii ce a fost predată la scenă deschisă.

Micii artiști au fost premiați și aplaudați la scenă deschisă de invitații speciali ai Festivalului Integrării: Nicole Cherry, Tily Niculae și Ioana Ghinghina, Ioana Maria Moldovan, Veronica Soare, Daniela Nae, Alina Savu, Marioara Man Gheorghe, Gheorghe Aștileanu şi Danbiela Tontsch.

Centrul de Proiecte Educationale şi Sportive Bucuresti- PROEDUS din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti în parteneriat cu CONIL Fest mulţumeşte tuturor pentru participare, implicare, susținere și reiterăm invitaţia pentru ediția cu numarul XV Conil Fest- Festivalul Integrării ce va avea loc în 13-14 mai 2017.

Evenimentul a fost preluat şi de agenţiile de presă de la nivel naţional: http://www.romaniatv.net/incepe-conil-fest-festivalul-integrarii-la-bucuresti_337618.html

https://www.youtube.com/watch?v=XcjmVQSWmL8&t=462s

http://stirileprotv.ro/stiri/social/mii-de-copii-tipici-si-cu-nevoi-speciale-participa-la-festivalul-integrarii-intr-un-maraton-artistic-intrarea-este-libera.html

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.