Centrul de Proiecte Educaţionale și Sportive București – PROEDUS din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti organizează competiția Festivalul Sportului, dedicată elevilor claselor IX-XII la fotbal, handbal, volei și baschet.

Înscrierile au loc până la data de 26 martie 2017 pe adresa de e-mail sportpmb@yahoo.com pană la ora 20:00.

Tragerea la sorţi a meciurilor, pentu cele patru sporturi menţionate mai sus, are loc în ziua de Miercuri, 05 aprilie 2017, ora 13.00, la Școala Superioară Comercială Nicolae Kretzulescu, iar faza finală se va desfăşura în perioada 04 – 14 mai 2017, pe terenurile special amenajate din Piața GEORGE ENESCU.

Tururile preliminare se vor desfășura în perioada 10 – 14 aprilie, pe terenurile de sport din unitățile școlare convenite de organizatorii competiției.

Turneul final al competiției va reuni în perioada 04 – 14 mai 2017 cele 16 echipe de liceeni calificate din tururile preliminare.

Loturile echipelor de fotbal băieți și fete din liceele bucureștene vor fi compuse din câte 10 jucători, plus profesorul / antrenorul, sistemul de joc fiind de 5 titulari+1 și 4 rezerve.

Loturile echipelor de handbal fete și băieți din liceele bucureștene vor fi compuse din câte 12 jucători, plus profesorul / antrenorul, sistemul de joc fiind de 6 titulari+1 și 5 rezerve.

Loturile echipelor de volei fete și băieți din liceele bucureștene vor fi compuse din câte 10 jucători, plus profesorul / antrenorul, sistemul de joc fiind de 6 titulari și  4 rezerve.

Loturile echipelor de baschet fete și băieți din liceele bucureștene vor fi compuse din câte 10 jucători, plus profesorul / antrenorul, sistemul de joc fiind de 5 titulari și 5 rezerve.

Premiile oferite de Primăria Municipiului Bucureşti prin PROEDUS vor fi şi în acest an, atractive pentru participanţi.

În consecinţă, vă adresăm rugămintea de a transmite acest comunicat către toate liceele bucureștene în vederea înscrierii în aceste competiţii sportive pe adresa de e-mail sportpmb@yahoo.com până cel târziu la data de 26 martie 2017 ora 20:00 (coordonator proiect – PROEDUS PMB – Iulian Stelea – 0753 054 652).

Pentru a vizualiza programul complet al competitiei click aici!

Pentru a vizualiza regulamentul de baschet pentru fete si baieti click aici

Pentru a vizualiza regulamentul de fotbal pentru fete si baieti click aici

Pentru a vizualiza regulamentul de volei pentru fete si baieti click aici

Pentru a vizualiza regulamentul de handbal pentru fete si baieti click aici