Festivalul Tineretului si Sportului 2016

“Festivalul Tineretului si Sportului”, eveniment organizat de catre CPPESCTB – PROEDUS, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Primaria Municipiului Bucuresti, este o actiune sportiva destinata exclusiv elevilor din invatamantul liceal, unde se vor inscrie peste 2.500 de participanti. Acestia vor demonstra ca au abilitati sportive, pe care le vor proba prin participarea intr-unul dintre cele patru sporturi: fotbal, volei, handbal, baschet.

Festivalul va fi sustinut in Piata George Enescu, in perioada 8 – 17 Aprilie, unde vor fi special amenajate terenuri pentru aceasta competitie de amploare. Astfel, pozitia centrala a festivalului, in centrul capitalei, dar si pregatirea intensa a terenurilor nu vor putea trece neobservate de ochii trecatorilor, care nu sunt familiarizati cu astfel de competitii dedicate tineretului. Securitatea participantilor va fi, in permanenta, supravegheata de catre echipajele BGS si cele ale ambulantei.

Scopul principal al acestei actiuni de amploare este de a dezvolta abilitatile fizice, psihice si de comunicare ale elevilor, prin antrenarea lor in spirit fair-play. De asemenea, liceenii bucuresteni au ocazia sa se afirme in plan sportiv, in fata celorlalte unitati de invatamant, iar la final, echipele care isi vor putea pune in evidenta cel mai bine devotamentul, spiritul de echipa si calitatile fizice vor fi cei triumfatori.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.

Pentru a vedea Castigatori Festivalul Tineretului si Sportului click aici.