PROEDUS şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti organizează competiția sportivă Festivalul Tineretului și Sportului dedicată elevilor claselor IX-XII la fotbal, handbal, volei și baschet, înscrierile având loc până la data de 25 martie 2016 pe adresa de e-mail sportpmb@yahoo.com.

Tragerea la sorţi a meciurilor are loc în ziua de Vineri 1 aprilie 2016, ora 13.00, la Palatul Naţional al Copiilor (sala mare), iar faza finală se va desfăşura în perioada 11 – 17 aprilie 2016, pe terenurile special amenajate din Piața GEORGE ENESCU.

Tururile preliminare se vor desfășura in weekendul 09 aprilie – 10 aprilie 2016, pe terenurile de sport din unitățile școlare convenite de organizatorii competiției.

Turneul final al competiției va reuni in perioada 11 – 17 aprilie 2016 cele 16 echipe de liceeni calificate din tururile preliminare, premiile puse in joc fiind asemanatoare ediției trecute, deosebit de atractive pentru participanți.

La toate sporturile atat pentru fete cat si pentru baieti sunt permisi un numar nelimitat de legitimati nemaifiind nici o restrictie in acest sens.

Minimum necesar de echipe inscrise pentru a putea incepe competitia este de 8.

Loturile echipelor de fotbal băieți si fete din liceele bucureștene vor fi compuse din câte 10 jucători, plus profesorul / antrenorul, sistemul de joc fiind de 5 titulari și 5 rezerve. (pentru a vizualiza regulamentul click aici)

Loturile echipelor de handbal fete și băieți din liceele bucureștene vor fi compuse din câte 12 jucători, plus profesorul / antrenorul, sistemul de joc fiind de 6 titulari+1 și 5 rezerve. (pentru a vizualiza regulamentul click aici)

Loturile echipelor de volei fete și băieți din liceele bucureștene vor fi compuse din câte 10 jucători, plus profesorul / antrenorul, sistemul de joc fiind de 6 titulari și  4 rezerve.(pentru a vizualiza regulamentul click aici)

Loturile echipelor de baschet fete și băieți din liceele bucureștene vor fi compuse din câte 10 jucători, plus profesorul / antrenorul, sistemul de joc fiind de 5 titulari și 5 rezerve.(pentru a vizualiza regulamentul click aici)

Regulamentul competiţiei poate fi vizualizat începând cu data de 7 martie 2016 pe www.proedus.ro , site ce reuneşte toate activităţile PROEDUS al PMB, realizate în parteneriat cu ISMB.

În consecinţă, vă adresăm rugămintea de a înscrie liceul dumneavoastră în această competiţie pe adresa de e-mail sportpmb@yahoo.com până cel târziu la data de 25 martie 2016 ora 20:00 (coordonator pentru proiecte sportive PROEDUS PMB – Iulian Stelea – 0753 054 652).