Festivalul Fulgilor de Nea 2015

Festivalul Fulgilor de Nea 2015!

A fost odată ca niciodată un tărâm magic de gheață, în care fulgii de nea cântau şi dansau toată ziua şi toată noaptea. Echipa PROEDUS vă invită pe toți, cu mic, cu mare, în perioada 27 noiembrie-1 decembrie 2015, să pătrundem într-o lume a poveştilor cu Crăiasa Zăpezii, care ne aduce primii fulgi de omăt într-un loc îndrăgit de toți copiii, dar şi de părinți: la Palatul Național al Copiilor din Bucureşti.

Povestea noastră va fi o călătorie prin lumea spectacolului, având reprezentații de teatru, muzică, dans, dar şi de îndrăgitul concurs de Miss&Mister Fulg de Nea.

Timp de 5 zile, peste 10.000 de copii si tineri au fost prezenti la Festivalul Fulgilor de Nea. Tinerii bucuresteni, insotiti de parinti si bunici au luat parte la o poveste ce a prins viata cu fiecare zambet.

Worksop-uri de creatie, dezvoltare personala, dar si spectacolele de teatru i-au ajutat pe cei mici sa fie creativi si sa creioneze decorul magic al iernii. In plus, tinerii liceeni si-au aratat dragostea fata de dramaturgie, muzica, dans, dar si frumusetea si eleganta unor concursuri de Miss&Mister, care au aratat, totodata, dorinta lor de afirmare.

De la un astfel de eveniment nu vor lipsi concertele oferite de cei mai indragiti artisti ai momentului: ALEX VELEA, WHAT’S UP, ANDREEA BANICĂ, CONNECT-R, NICOLETA NUCA, OANA RADU, ALINA EREMIA, LORA, AKCENT, LIDIA BUBLE şi ADDA.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.