O aplicație la fiecare 4 minute! Aceasta este media înscrierilor în proiectul “Fii și tu voluntar PROEDUS!” Până acum, avem peste 1800 de aplicații și numărul lor crește de la o oră la alta, ceea ce dovedește încă o dată că elevii bucureșteni doresc să se implice în activități de voluntariat și să se bucure de beneficii utile devenirii lor: activitate considerată experiență în muncă, certificate și adeverințe de voluntariat pentru dosarele personale, stagii de pregătire gratuite la munte, tabere de vară la mare, training-uri diverse, implicare în organizarea de evenimente și multe altele!

 

Formularul este deschis până la data de 30 septembrie 2017 și dacă nu te-ai înscris încă, grăbește-te! Nu uita să le vorbești și colegilor tăi de clasă despre voluntariatul la PROEDUS, pentru a participa, a învăța și a vă distra împreună la activități! – formularul este disponibil aici https://form.jotformeu.com/70584202345350

 

Dacă aveți probleme cu încărcarea fotografiei în formular, folosiți site-ul http://www.resizenow.com pentru a redimensiona fotografiile iar dacă întâmpinați probleme la copierea codului de verificare a adresei de e-mail sau la apăsarea butonului „TRIMITE”, vă recomandăm să încercați de pe laptop sau să dați refresh paginii ori să încercați puțin mai târziu; la orele de vârf server-ul se dovedește a fi sensibil și nu face față! Aplicația este completă și trimisă abia după ce se afișează mesajul care începe cu „FELICITĂRI”!

Proiectul este dedicat exclusiv elevilor din liceele bucureștene!

 

În atenția studenților, tinerilor, cadrelor didactice si parintilor care doresc să fie voluntari PROEDUS, în anul școlar 2017-2018, pentru diverse proiecte. Studenții, tinerii, cadrele didactice și părinții care doresc să sprijine în mod voluntar activitățile PROEDUS sunt invitați să trimită CV-ul și o scurtă scrisoare prin care-și motivează intenția de a se implica voluntar în activitățile PROEDUS, pe adresa de e-mail organizarepmb@yahoo.com, până la data de 10 octombrie 2017. Vă rugăm ca în titlul e-mail-ului să consemnați numele și precizarea VOLUNTARIAT GENERAL PROEDUS. PROEDUS va realiza ulterior o bază de date cu toate persoanele care trimit documentele solicitate. Persoanele solicitante vor fi contactate nominal de PROEDUS, în funcție de nevoile fiecărui eveniment, în vederea semnării contractului de voluntariat și a implicării efective în organizarea și desfășurarea evenimentelor.

 

ANUNȚ IMPORTANT!
După cum ați văzut, am dat startul la înscrieri în noul an de voluntariat PROEDUS și în primele 3 ore avem 160 de aplicații.

Toți cei care vor să fie în continuare voluntari PROEDUS trebuie SĂ COMPLETEZE FORMULARUL ONLINE și SĂ SEMNEZE UN NOU CONTRACT DE VOLUNTARIAT.
În fiecare an se semnează un nou contract de voluntariat deci chiar dacă ați semnat în anul școlar 2016-2017 un contract, acum trebui semnat un contract pentru anul școlar 2017-2018. Cine nu completează formularul online, nu va primi contractul deci nu va mai putea fi voluntar PROEDUS.

După ce completați formularul, se afișează automat un mesaj care conține câteva informații pe care trebuie să le citiți cu atenție și UN COD UNIC DE VOLUNTAR pe care trebuie să-l rețineți. Fără acel cod nu vă vom putea identifica pe toata perioada anului școlar 2017-2018, nu veți putea semna contractul deci nu veți fi voluntari PROEDUS.
Vă rog să citiți cu atenție toate indicațiile din formular pentru a evita supra-aglomerarea grupurilor de whatsapp sau a coordonatorilor de sector, cu intrebări pentru care avem deja răspunsuri.

Indicații:
1. La fotografia cărții de identitate, trebuie să încărcați o fotografie a cărții de identitate, nu un selfie si nici o fotografie de profil ci o fotografie a buletinului, fotografie în care documentul să se vadă în integralitate. Unii își acoperă fața, alții datele. Vă rugăm să încărcați exact ce trebuie. Dacă ați încărcat deja altceva, vă vom contacta noi pentru refacere. Vă contactăm noi, nu trebuie să ne scrieți voi!
2. La câmpul cu data nașterii vă rog să separați ziua, luna și anul prin LINIUȚĂ pentru a fi validat câmpul sau să selectați data, manual, din calendarul care se deschide dacă dați click pe iconiță.
3. Rețineți codul unic de voluntar. Salvați-l in telefon, faceți screenshot, sau orice altă metodă dar trebuie să-l rețineți.
4. La Palatul Copiilor ne vom vedea doar cu cei care completează formularul online. Vă vom trimite pe email documentele necesare și informații cu privire la oră și dată. Întânirile vor fi în octombrie!
5. Certificatele de voluntariat pentru anul 2016-2017 le vom elibera în noiembrie. Detalii despre numărul de ore și procedură, vom oferi în noiembrie.
6. Detalii și formularul le găsiți aici: http://proedus.ro/dam-startul-noului-an-de-voluntariat/

Haideți să fim puțin atenți și să facem treaba bine! Mulțumim.

Pentru a descarca regulamentul, click aici!