Gala Bobocilor Bucuresteni 2015

Gala Bobocilor Bucuresteni

Cel mai mare Bal al Bobocilor a reușit să strângă în clubul Princess, din București, peste 2500 de liceeni !

Balul Bobocilor este unul dintre cele mai importante momente din viața unui licean. O competiție plină de emoție și bucurie, în cazul fericit în care reușești să ocupi podiumul pe locul I și să ajungi în COMPETIȚIA FINALĂ !

PROEDUS a organiat, prin departamentul Cultural Artistic, evenimentul „Gala Bobocilor Bucuresteni”, unde toți câstigatorii titlurilor de Miss sau Mister Boboc din București au luat parte în competiția regină : 35 fete și 35 băieți ce s-au remarcat prin atitudinea lor dezinvoltă și plină de carismă.

Tema de anul acesta a fost inspirată din filmul ’’Liceenii’’, iar în cadrul concursului, participanții au avut de pregătit două probe: prima probă a fost cea a eleganței, denumită “Balul absolvirii clasei a VIII-a”, și a doua probă, “Ani de liceu”, ce a constat în scenete inspirate din viața de liceu, fiecare concurent având rolul sau (profesor, director, elev, profesoară, șefa clasei, tocilarul, barman, ospătar, etc).

Primii 7 clasați au primit, din partea Centrului de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret, o tabără gratuită în Grecia de 7 zile, în vara anului 2015, în cadrul acțiunii, deja consacrate în peisajul școlar bucureștean și cunoscută sub numele de Tabăra Elevilor Activi și Merituoși.

Surprizele serii au fost oferite de invitații speciali, Delia și Alex Velea! Aceștia au oferit publicului un spectacol de excepție prin repertoriul susținut.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.