Gala Olimpicilor Internationali 19.02.2016

Voluntarii PROEDUS prezenți la Gala Olimpicilor Internaționali

Vineri, 19 februarie 2016, ȋn sala de festivități a Primăriei Municipiului București, s-a desfășurat ,,Gala Olimpicilor Internaționali”.

Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret București ȋmpreună cu Primarul General al Capitalei, Ioan Răzvan Sava, au avut onoarea de a premia munca acestor adolescenți. Celor 53 de tineri merituoși ai liceelor bucureștene, medaliați cu aur, argint și bronz ȋn anul școlar 2014-2015 pentru rezultatele deosebite obținute la concursurile internaționale, li s-au acordat ȋn această zi diplome ,,IN HONORIS”. PROEDUS le-a oferit, acestor copii, prilejul de a se cunoaște, de a experimenta lucruri noi și de a se relaxa ȋntr-o vacanță binemeritată ȋn Franța, la Strasbourg ȋntre 25 și 30 martie 2016. Pentru ca atmosfera celor 5 zile să fie de neuitat, PROEDUS va organiza excursii la Stuttgart, Berna și Luxemburg.
​     Pentru ca acest eveniment să se desfășoare adecvat a fost necesară implicarea a 6 voluntari ȋnscriși ȋn programul ,,Fii și tu voluntar PROEDUS!”.  Aceștia s-au ocupat de ȋndrumarea elevilor și părinților spre sala de festivități ȋn care a avut loc decernarea premiilor. Ȋn plus, voluntarii au avut sarcina de a completa listele care atestă prezența olimpicilor ȋn cadrul acestei gale.

Seriozitatea, promptitudinea și dorința de implicare a acestora au fost notate cu puncte folositoare pentru câștigarea taberei la Costinești, oferită de PROEDUS ȋn vara anului 2016.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.