Gala Olimpicilor Internationali 2018

Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS a acordat, în cadrul Galei Olimpicilor Internaționali, diplome In Honoris elevilor premiați cu aur, argint sau bronz la olimpiadele internaționale de curriculă.

Acest eveniment este menit să ofere recunoașterea oficială a municipalității bucureștene pentru rezultatele de excepție obţinute de elevii bucureşteni care au fost premiați la olimpiadele școlare internaționale și totodată se dorește stimularea un mediu competițional cât mai profund, dar și de fair-play, în rândul elevilor bucureșteni.

În cadrul Galei din data de 11.07.2018 au fost premiați 18 elevi care au obținut Aur sau Aur Absolut, 25 de elevi care au obținut Argint și 12 elevi care au obținut Bronz la olimpiadele de informatică, matematică, fizică, geografie, astronomie și astrofizică, limba rusă, limba turcă, limba franceză și limba greacă veche. Pe lângă diplome, atât elevii câștigători, precum și profesorii lor pregatitori, au primit premii în bani (Aur – 5000 lei, Argint – 4000 lei, Bronz – 3000 lei) și o excursie gratuită la Atena.

Cei 55 de elevi premiati sunt de la următoarele instituții de învățământ bucureștene: Liceul Teoretic Internațional de Informatică, Colegiul National de Informatică „Tudor Vianu”, Colegiul Național „Sfântul Sava”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Complexul Educațional „Lauder Reut”, Colegiul Economic “Virgil Madgearu”, Școala Centrală, Liceul Teoretic “Ion Barbu “.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.