Gala Olimpicilor Internaționali din clasele V-XII 2017

Primăria Municipiului București prin PROEDUS– Centrul de Proiecte Educaţionale și Sportive București a organizat în data de 11.04.2017, ora 17.00  „Gala Olimpicilor Internaționali din clasele V-XII” la Colegiul Naţional Matei Basarab. Acest eveniment este menit să ofere recunoașterea oficială a municipalității bucureștene pentru rezultatele de excepție obţinute de elevii bucureşteni ce au ocupat locurile I, II, III sau au fost premiați cu medalii de aur, argint sau bronz la olimpiadele școlare internaționale.

Primăria Municipiului București prin PROEDUS, a acordat pentru cincizeci şi nouă de elevi olimpici internaţionali activi şi merituoşi şi pentru cei patruzeci de profesorii care i-au pregătit, diplome In Honoris, tabere internaţionale şi alte premii. Diplomele In Honoris sunt o distincţie ce reprezintă înalta recunoaștere a municipalității pentru rezultatele excepţionale înregistate de elevii bucureşteni.

Adrian Nour i-a încânta pe toţi cei prezenţi la „Gala Olimpicilor Internaționali din clasele V-XII” cu un program artistic de excepţie.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.