Gala Olimpicilor Nationali Din Scolile Gimnaziale 25.02.2016

Gala Olimpicilor Naționali din Şcolile Gimnaziale – 25 februarie 2016

Voluntarii PROEDUS nu ratează niciun eveniment ȋn care sunt implicați elevii bucureșteni! ,,Gala Olimpicilor Naționali”, organizată pe 25 februarie, ȋn sala de festivități a Colegiului Național ,,Matei Basarab”, le-a oferit, acestor tineri, posibilitatea de a ȋnvăța să lucreze ȋn echipă. Aceștia au avut atribuții distincte pentru care au fost notați şi evaluaţi corespunzător. Ei s-au ocupat de aranjarea diplomelor, au consemnat prezența participanților la eveniment și le-au solicitat acestora datele de contact. Câțiva dintre voluntari au avut sarcina de a ȋndruma elevii și părinții spre sala de festivități, locul ȋn care s-a desfășurat acest eveniment. Ȋn plus, ei au fost cei care au răspuns prompt şi precis tuturor ȋntrebărilor şi nelămuririlor formulate de părinţi sau de elevi.
Centrul de Proiecte şi Programe Educaționale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti și Primăria Municipiului Bucureşti au premiat elevii şcolilor generale, medaliați cu aur, argint sau bronz la faza națională a olimpiadelor școlare desfăşurate în anul 2014-2015.
Cei 124 de elevi care s-au evidențiat prin performanțele lor au primit ,,Diplome de Excelență” semnate de Primarul General al Capitalei, Ioan Răzvan Sava.
Rezultatele acestor elevi la olimpiadele de fizică, matematică, informatică, spaniolă și astronomie au fost un prilej de mândrie pentru instituțiile de ȋnvățământ din care aceștia provin : scolile gimnaziale ,,Iancului”, ,, I.G.Duca”, ,,Federico Garcia Lorca”, ,,Leonardo da Vinci”, ,,Nicolae Labiș”, Liceul Teoretic ,,Tudor Vianu”,  Liceul Teoretic Național de Informatică, Colegiul German ,,Goethe”, Liceul Teoretic Bilingv ,,Miguel de Cervantes”, Colegiul Național Bilingv ,,George Coșbuc”, școlile gimnaziale cu numerele 56, 59, 117, 280, 193, 194, 97,307. Pentru a răsplati efortul lor, PROEDUS le-a oferit o tabără de 7 zile la mare, în Neptun.
Cu ocazia acestui eveniment organizat de către Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret București, voluntarii au avut posibilitatea de a demonstra ȋncă o dată preocuparea şi înclinaţia pentru seriozitate, punctualitate, responsabilitate și perseverență ȋn cadrul programului “Fii si tu voluntar PROEDUS!”

 

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.