Gala Sportului Scolar bucurestean pentru elevii claselor V-VIII 2016

Gala Sportului Scolar bucurestean pentru elevii claselor V-VIII

Fiecare dintre noi isi doreste ca reusitele sale sa fie remarcabile, iar munca sa ii fie recunoscuta si rasplatita pe masura.

Gala Campionilor Sportului Scolar bucurestean reprezinta decernarea diplomelor de excelenta, de catre Primarul General al Capitalei, dar si premierea elevilor clasati pe locul I la competitiile sportive nationale, respectiv pe locurile I, II, III la competitiile sportive internationale.

Este un eveniment organizat de catre Centrul de Proiecte si Programe Educaționale si Sportive Pentru Copii si Tineret din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, ce va avea loc in data de 27 Ianuarie 2016, la Colegiul National Matei Basarab. Elevii premiati au excelat in anul scolar precedent la un anume sport de performanta. Sunt tineri ambitiosi, care pot fi exemple demne de urmat pentru generatiile urmatoare.

Astfel, in cadrul Galei Sportului, elevilor cu rezultate deosebite in sportul practicat le este recunoscuta si apreciata munca depusa si onoarea adusa tarii noastre, fiind motivati sa continue pe acest drum de succes.

 

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.