Gala Tinerilor Artisti 23.02.2016

Gala Tinerilor Artiști – 23 februarie 2016

Disciplina, ȋmpărțirea sarcinilor și munca ȋn echipă sunt caracteristicile esențiale ȋn organizarea unui eveniment! Voluntarii PROEDUS au dat dovadă de aceste abilități ȋn cadrul ,,Galei Tinerilor Artiști”, unde 54 de elevi ai Colegiilor Naționale ,,Nicolae Tonitza”, ,,Dinu Lipatti” și ,,George Enescu” au fost premiați de Centrul de Proiecte si Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret București și Primăria Municipiului București.
La desfășurarea acestui eveniment au ajutat 6 voluntari din programul ,,Fii și tu voluntar PROEDUS!”. Aceștia s-au implicat activ, au oferit informații despre eveniment, au ȋndrumat elevii participanți și părinții spre sala de festivități ȋn care s-a desfășurat decernarea premiilor, au ajutat la aranjarea diplomelor ce au fost ȋnmânate ulterior tinerilor artiști. Ȋn plus, voluntarii prezenți la acest eveniment s-au ocupat de listele de prezență ale elevilor participanți și le-au solicitat acestora datele de contact.
​         Tinerii au avut parte de o surpriză din partea Centrului de Proiecte și Programe Educaționale pentru Copii și Tineret București, primind o vacanță de 7 zile la mare, ȋn Costinești, ȋn vara anului 2016.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.