Hai sa descoperim 2018

UPDATE!

S-au afisat pozele din cadrul evenimentului “Hai sa descoperim 2018”

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.

Primăria Municipiului București prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, organizează în perioada 6 – 7 octombrie proiectul “Hai să descoperim!”, ce se va desfășura în Parcul Izvor, între orele 10:30 – 20:30.

“Hai să descoperim!” este un festival care își propune să încurajeze curiozitatea publicului larg și, în special, a copiilor, prin descoperirea lumii care ne înconjoară!

În cadrul evenimentului, în spațiile special amenajate pentru  pitici, într-un decor fascinant, copiii vor avea ocazia să călătorească în timp și în spațiu, într-o incursiune de la începutul Universului până în zilele noastre și din centrul Pâmântului până la stele. Piticii vor putea realiza singuri, sub atenta supraveghere a îndrumătorilor, creații inspirate din întreaga istorie a științei, de la planșe cu Sistemul Solar până la artă digitală creată într-un spațiu 3D!

Vă așteptăm să vă bucurați timp de 2 zile, de tainele Universului care ni se vor deschide filă cu filă în cea mai fermecătoare poveste și în care vom putea înțelege lumea minunată a științelor și vom deveni “mici cercetători” învățând cum funcționează lucrurile care fac parte din viața noastră de zi cu zi.