Chiar dacă ați mai făcut sau nu voluntariat până acum, PROEDUS vă invită să vă alăturați proiectului Fii și tu voluntar PROEDUS 2017 – 2018!

Dacă vă întrebați de ce să faceți voluntariat la PROEDUS?!, noi am adunat câteva motive…

Pentru că prin PROEDUS, poți beneficia de stagii gratuite de pregătire la munte și de tabere gratuite la mare, pentru activitatea desfășurată!

Pentru că se consideră experiență în muncă iar angajatorii țin cont de activitățile de voluntariat, la angajare!

Pentru că certificatele și adeverințele de voluntariat adaugă un plus valoare dosarului personal de aplicare pentru un internship sau pentru un job!

Pentru că marile universități ale lumii solicită la admitere, dovada unei activități de voluntariat susținute!

Pentru că implicarea în activitățile de voluntariat contribuie la dezvoltarea unor abilități atât de necesare astăzi: vorbitul în public, leadership, management, comunicare eficientă, abordarea conflictelor și multe altele!

Pentru a fi implicat în organizarea de proiecte, evenimente și activități, la nivel înalt!

Pentru satisfacția pe care ți-o aduce titlul de voluntar PROEDUS!

Pentru că „Fii și tu voluntar PROEDUS” este cel mai mare proiect de voluntariat din București!

Pentru că vei cunoaște multă lume și-ți vei face mulți noi prieteni!

Pentru că poți întâlni aproape peste tot cel puțin un voluntar sau un fost voluntar PROEDUS deci pentru că vei face parte dintr-o echipă mare!

Pentru că anul acesta ne vom dezvolta infrastructura și vei beneficia gratuit de o aplicație pentru smartphone, dedicată proiectului de voluntariat!

… acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să te înscrii în proiectul „Fii și tu voluntar PROEDUS”.

Până acum s-au înscris voluntari din aproape toate liceele bucureștene deci cu siguranță mai ai colegi de liceu cu care te vei întâlni la activități sau cu care îți vei împărtăși experiențele din activitatea de voluntariat!

Invită-ți cei mai buni prieteni și colegii de clasă sau de liceu să se înscrie și ei în proiectul de voluntariat și veți reuși astfel să vă construiți amintiri comune, să vă dezvoltați armonios în aceeași direcție și mai ales să faceți parte dintr-o echipă atât de mare.

Regulamentul poate fi găsit AICI iar pentru FORMULARUL DE ÎNSCRIERE, CLICK AICI!

Puteți completa formularul și de pe telefon și totul durează foarte puțin.

Hai în experiența PROEDUS!

*** dacă ați avut contract de voluntariat pentru anul școlar 2016 – 2017, acum trebuie să semnați un nou contrat de voluntariat pentru anul școlar 2017 – 2018. Dacă nu completați formularul online până pe 30 septembrie 2017, nu veți primi contractul de voluntariat pentru noul an deci nu veți putea fi voluntari PROEDUS!

 

*** Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București PROEDUS invită și studenții cu dorință și potențial de implicare, afirmare și performanță în sfera voluntariatului să ni se alăture ca organizatori și colaboratori în cadrul proiectelor instituției noastre (inclusiv coordonare în tabere și excursii) destinate elevilor bucureșteni în anul școlar 2017 – 2018.

Doritorii sunt rugați să trimită, până la data de 20 octombrie 2017, o scurtă scrisoare de intenție, CV-ul personal și datele de contact pe adresa de e-mail organizarepmb@yahoo.com cu mențiunea „Voluntariat General PROEDUS”.

Pentru completarea formularului online, click aici!

Pentru a descarca regulamentul, click aici!