Hobby Land 2019

S-a încheiat unul dintre cele mai inovatoare proiecte în domeniul tehnologiei, 🚁competiția de drone de ultrajoasă altitudine 🚁, Hobby Land!
Am resimțit cu toții emoțiile avute de concurenți, dar munca și practica timp de o lună în cadrul proiectului au dat roade.
Concursul s-a finalizat cu 3 câștigători, cei mai buni piloți de drone.
Felicitări tuturor!

Hobby Land se apropie de sfarsit. In data de 10.06.2018 se desfasoara ultima etapa a acompetitiei de dorne de ultrajoasa altitudine. Mult Succes!

Competiția de drone de ultrajoasă altitudine, din cadrul proiectului Hobby Land se apropie de sfârșit.
Elevi ai claselor gimnaziale din raza Municipiului București au beneficiat de cursuri gratuite de pilotare timp de o lună de zile.
Aceștia s-au pregătit pentru marea finală ce se desfășoară în weekend-ul 9 – 10 iunie.

Grupe calificari Hobby Land – Semifinala II – 09.06.2018 – acceseaza link-ul de mai jos pentru a afla in ce grupa participi. Succes!
Celor care se califica in finala li se va comunica pe loc, de catre un reprezentant Proedus, ora la care trebuie sa se prezinte in data de 10.06.2018″.

Grupe calificari Hobby Land – Semifinala I –  02-03.06.2018 – acceseaza link -ul de mai jos pentru a afla in ce grupa participi. Succes!

Grupe calificari Hobby Land – Etapa Sferturi 26-27.05.2018

Rectificare participanti grupe Hobby Land – competitia drone de ultrajoasa altitudine, perioada 12-13 mai si 19-20 mai. Apasa butonul de mai jos si afla cu cine concurezi!

Sâmbătă dăm startul competiției de drone de ultrajoasă altitudine “Hobby Land”, ce se va desfășura în incinta Colegiului Economic Virgil Madgearu, intre orele 09-17,00. Apasa mai jos si afla cu cine concurezi. Mult Succes!

In weekend-ul 28-29 aprilie incepe competitia de drone de ultrajoasa altitudine, din cadrul proiectului Hobby Land. Elevii participanti la etapa de initiere vor avea ocazia sa-si etaleze noile abilitati tehnice dobandite, in cadrul acestui concurs unic. Pentru regulamentul competitiei apasati botonul de mai jos.

Pentru a vizualiza grupele de formare pentru proiectul Hobby Land, click pe butonul de mai jos.

Inscrierea elevilor la proiectul “Hobby Land” se efectueaza online. Elevii trebuie sa trimita un e-mail cu titlul “Inscriere Hobby Land” pe adresa de e-mail educatiepmb@yahoo.com, care sa contina numele si prenumele elevului inscris, unitatea de invatamant, numarul de contact al elevului, numarul de contact al parintelui si CNP-ul (Codul Numeric Personal) elevului inscris.
Inscrierea se realizeaza in perioada 12.02.2018 – 23.02.2018.
Mai multe detalii regasiti in Regulamentul proiectului, atasat mai sus.
Va asteptam sa va inscrieti !