După ce completați formularul, se afișează automat un mesaj care conține câteva informații pe care trebuie să le citiți cu atenție și UN COD UNIC DE VOLUNTAR pe care trebuie să-l rețineți. Fără acel cod nu vă vom putea identifica pe toata perioada anului școlar 2017-2018, nu veți putea semna contractul deci nu veți fi voluntari PROEDUS.

Vă rog să citiți cu atenție toate indicațiile din formular pentru a evita supra-aglomerarea grupurilor de whatsapp sau a coordonatorilor de sector, cu intrebări pentru care avem deja răspunsuri.

Indicații:
1. La fotografia cărții de identitate, trebuie să încărcați o fotografie a cărții de identitate, nu un selfie si nici o fotografie de profil ci o fotografie a buletinului, fotografie în care documentul să se vadă în integralitate. Unii își acoperă fața, alții datele. Vă rugăm să încărcați exact ce trebuie. Dacă fotografia pe care încercați să o încărcați este prea mare, folosiți acest site pentru redimensionare: http://www.resizenow.com

 

  1. Rețineți codul unic de voluntar. Salvați-l in telefon, faceți screenshot, sau orice altă metodă dar trebuie să-l rețineți.

 

  1. Dacă aveți probleme cu validarea adresei de e-mail respectiv cu codul pe care-l primiți pe mail în acest sens, vă invităm să încercați completarea formularului de pe un laptop/PC, să dați refresh paginii sau să reîncercați completarea formularului peste câteva ore. De asemenea, vă rugăm să acordați atenție când scrieți adresa de e-mail în a doua căsuța.

 

  1. Pentru predarea contractelor și înscrierea în stagiul de la Predeal, programăm elevii înscriși, în serii motiv pentru care vă rugăm să vă așteptați programarea și să vă verificați periodic mail-ul .

 

  1. Detalii și formularul le găsiți aici:http://proedus.ro/hai-sa-voluntariezi-cu-proedus/

 

Haideți să fim puțin atenți și să facem treaba bine! Mulțumim.