Voluntarii sprijină înscrierile in tabere

 

Opt echipe, sarcini împărțite in mod egal si atribuții bine stabilite. Așa s-au organizat cei 64 de voluntari PROEDUS, care trebuiau sa asigure buna desfășurare a evenimentului din 30.01, organizat la Liceul Bilingv ,, Miguel de Cervantes” din București. La cea de-a treia sesiune de înscrieri pentru taberele ce vor avea loc în vara acestui an au participat câteva zeci de șefi de promoție și membrii Consiliului Municipal al Elevilor.

Un astfel de eveniment, cu patru centre de înscriere, avea nevoie de o organizare stricta, astfel încât sa nu existe neplăceri. O parte dintre voluntari au avut rolul de a îndruma părinții și elevii spre punctul de înscriere potrivit cerinței lor. Alte echipe au avut atribuția de a oferi informații corecte celor care urmau să se înscrie în tabere. Ceilalți voluntari prezenți la eveniment au fost selectați pentru a verifica documentele necesare înscrierii în tabără ale fiecărui elev, urmând apoi să completeze și să le înmâneze acestora un voucher pentru a certifica primirea taberei.

Cu ajutorul voluntarilor, elevii si-au putut alege perioadele pe care le vor petrece alături de coordonatorii PROEDUS în Costinești, Predeal sau Grecia, fără a pierde foarte mult timp si fără a crea conflicte.

Datorită implicării active a voluntarilor și seriozității lor, acest eveniment s-a desfășurat productiv, efectele bunei organizări fiind direct sesizabile în mulțumirea celor înscriși în tabere.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.