Voluntarii PROEDUS susțin că ,,La modă este sănătatea trupului”

Voluntarii ȋnscriși ȋn programul ,,Fii și tu voluntar PROEDUS!” au dovedit ȋncă o dată cât de responsabili și dornici de afirmare pot fi.

Sâmbătă,pe data de 12 martie 2016, 39 dintre ei au fost prezenți la ȋnscrierile pentru cursul de nutriție, estetică și sport, organizat de către Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret București. Aceștia au fost ȋmpărțiți ȋn echipe, fiecărui grup revenindu-i atribuții diferite. O echipă s-a ocupat de ȋndrumarea elevelor interesate de sănătatea trupului spre cele 5 centre de ȋnscriere, un alt grup a avut rolul de a le ajuta să completeze formularele de ȋnscriere, oferindu-le apoi un voucher cu care acestea să se prezinte la cursuri, iar ceilalți voluntari au răspuns tuturor ȋntrebărilor pe care le-au primit și au oferit informații clare și sigure. Ȋn plus, un grup de voluntari s-a ocupat de verificarea documentelor necesare ȋn momentul ȋnscrierii.

Acest eveniment a avut loc la Liceul Bilingv ,,Miguel de Cervantes” din București. Peste 800 de adolescente din liceele bucureștene au ȋnțeles că la modă este sănatatea trupului, ȋnainte de orice fel de tendințe vestimentare și și-au exprimat dorința de a participa la aceste cursuri.

Voluntarii PROEDUS au avut un rol deosebit de important atât ȋn promovarea evenimentului ȋn rândul colegelor de liceu, cât și ȋn desfășurarea cu succes a acestuia prin seriozitate și capacitate de mobilizare.

 

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.