La modă este sănătatea trupului

800 de tinere din liceele bucurestene vor sa invete sa duca o viata sanatoasa si dupa ultimele tendinte din moda. Ii ajuta Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret din Bucuresti, care propune un nou curs gratuit pentru elevi :”La moda este sanatatea trupului”. Cursul se va desfasura pe o perioada de 10 saptamani si va fi compus din 3 module: NUTRIȚIE, ESTETICĂ și SPORT.

Trei trainerii, specializati pe fiecare domeniu, le vor oferi tinerelor o pregatire specială si le vor ajuta sa înțeleagă cât de importantă este santatea trupului, urmând ca acestea să pună în aplicare programul și după terminarea cursului.

​Este un proiect interactiv și îndrăzneț, care isi propune sa previna stilul de viata haotic al tinerilor din ziua de astazi. Studiile arata ca, unul din patru adolescenti sufera de obezitate infantila, afectiune care atrage o serie de situatii si probleme de natura sociala si psihologica pe care generatiile trecute nu le-au avut.

Fetele și-au arătat entuziasmul și dorința de schimbare, ceea ce ne bucură și ne face să fim încrezători că moda se va schimba, iar sănătatea trupului va deveni un factor deosebit de important în viața elevilor bucureșteni.

Primele 100 de absolvente, selectate în baza unui punctaj obținut la finalul fiecăruia dintre cele 3 module de curs, vor avea șansa de a continua pregătirea la mare, timp de 7 zile, în vacanța de vară a acestui an la Costinești.

 

 

 

 

Gradinaru Iulian