APELUL II ÎNSCRIERE VOLUNTARI

Sambătă, 17 octombrie 2015 a avut loc la Palatul Copiilor cel de-al doilea apel către elevii, studenții și profesorii bucureșteni care și-au manifestat interesul fată de noul și amplul proiect intitulat “FII ȘI TU VOLUNTAR PROEDUS”. Această întrunire, care a adunat laolaltă peste 1300 suflete dornice de afirmare, s-a dovedit a fi un real succes, întrucât tinerii bucureșteni au dat dovadă incă odată de implicare în ceea ce privește programele educaționale,turistice, sportive sau artistice.

Inspirată de discursul motivațional ținut de către directorul general PROEDUS, domnul Florin Diaconescu, tanăra generație a demonstrat că este entuziastă, binevoitoare și totodată gata să formeze o echipă ambitioasă și bine organizată.

Tinerii din ziua de azi par a fi deosebit de implicați în diverse proiecte ce implică socializarea, motiv pentru care inițiativa proiectului se mulează perfect pe interesele acestora; această initiativă nu poate fi decât demnă de laude, la fel și răspunsul tinerilor voluntari.

Așa că fii și tu voluntar PROEDUS, implică-te și joacă decisiv în cariera ta, dobândește experiența de care ai nevoie! Noi te putem ajuta, tu trebuie doar să îți dorești!

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.