Federaţia Sindicatelor din Educaţie „SPIRU HARET” alături de Sindicatul Salariaţilor din Învăţământ din Bucureşti a propus un proiect destinat cadrelor didactice din sistemul de învăţământ preuniversitar.

Scopul proiectului ,,Inteligenţă emoţională şi managementul activităţii didactice“  a fost acela de a dezvolta abilităţile de comunicare şi relaţionare ale cadrelor didactice, încurajarea capacităţii de lucru în echipa, precum şi motivarea acestora de a se implica şi mai mult în dezvoltarea unei cariere de succes.

100 de profesori bucureşteni au fost selectaţi pentru a participa la activităţile derulate din timpul proiectului. Una dintre aceste activităţi a fost reprezentată de concursul „Echipa din şcoală mea”. Concursul a presupus realizarea a unui tablou format din mai multe module. 3 echipe au fost desemnate câştigătoare şi au fost premiate.

Proiectul ,,Inteligența emoțională și managementul activității didactice” a fost realizat prin Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret în cadrul Parteneriatului Civic pentru Educaţie – CIVITAS.

Partener extern: Sindicatul Salariaților din Învățământ – București.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.