Stimaţi prieteni şi colaboratori,

 

Aşa cum am anunţat în cadrul celor două întâlniri cu reprezentanţi ai asociaţiilor studenţeşti din capitală, la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti se doreşte elaborarea şi implementarea unei strategii de dezvoltare în domeniul tineretului. Primăria îşi doreşte ca partener de dialog în conturarea respectivei strategii să fie înşişi studenţii care vor beneficia de ea, astfel încât lansează către toate asociaţiile studenţeşti din Bucureşti invitaţia de a nominaliza un reprezentant pentru constituirea Comisiei Municipale pentru Tineret Bucureşti. Persoana desemnată să reprezinte asociaţia va participa marţi, 29 martie, ora 16, in Sala Europa a Palatului Naţional al Copiilor la prima din seria de întâlniri consultative pe această temă. Discuţia va fi centrată pe nevoile studenţilor din municipiul Bucureşti şi pe mecanismele pe care le poate implementa Primăria Municipiului Bucureşti pentru a veni în întâmpinarea acestora.

 

ATENŢIE: calitatea de organizaţie stuenţească membră a Comisiei Municipale pentru Tineret Bucureşti se dobândeşte prin înscriere voluntară şi este condiţionată de participarea unui reprezentant la întâlnirea de marţi, 29 martie, ora 16.
De asemenea prin acest e-mail dorim să reiterăm angajamentul de a vă oferi sprijin pentru implementarea proiectelor care să contribuie la desăvârşirea tinerilor din Bucureşti ca persoane active în spaţiul socio-cultural şi în cel academic. Aşa cum vă amintiţi, la întâlnirea de miercuri, 16 martie, s-a anunţat lansarea unui concurs de proiecte pentru asociaţiile studenţeşti de la nivelul municipiului Bucureşti, finanţat din bugetul Centrului de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti – PROEDUS. Proiectele pot fi depuse până pe 15.04.2016, ora 23:59.

 

Documentele necesare pentru înscrierea la concursul de proiecte finanţat de PROEDUS pot fi accesate aici.

 

O altă oportunitate pentru studenţii-membri ai organizaţiilor studenţeşti din Bucureşti pe care o oferă PROEDUS este de a se înscrie ca voluntari pentru poziţia de coordonator în taberele organizate de Primăria Municipiului Bucureşti în România şi Grecia. Experienţa nu este plătită, însă sunt asigurate cazarea şi 3 mese pe zi, iar noi ne vom asigura de formalizarea colaborării, astfel încât voluntarii să beneficieze de actele doveditoare şi, sperăm, chiar de echivalarea cu experienţa în câmpul muncii.

 

Nu în ultimul rând, vă lansăm oportunitatea colaborării cu PROEDUS pentru viitoarele dumneavoastră evenimentele. Aşadar, pentru orice activitate la care consideraţi utilă promovarea prin materiale foto/video, vă încurajăm să apelaţi la noi pentru a vă pune în legătură cu Şcoala TV care vă va oferi aceste servicii gratis.

 

Urmăriţi şi pagina Facebook a Comisiei Municipale pentru Tineret Bucureşti pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi care privesc tinerii din municipiul Bucureşti.

 

Pentru mai multe informaţii, rămânem la dispoziţia dumneavoastră, la adresa de e-mail studentipentrubucuresti@proedus.ro.