Stimaţi prieteni,
Primăria Generală a Capitalei, prin Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti – PROEDUS, reiterează prin acest mail angajamentul de a oferi sprijin organizațiilor studențești pentru implementarea proiectelor care să contribuie la desăvârşirea tinerilor din Bucureşti ca persoane active în spaţiul socio-cultural şi în cel academic.
La prima întâlnire consultativă a reprezentanților PROEDUS cu reprezentanții organizațiilor studențești, s-a anunţat iniţiativa lansării concursului de proiecte Studenți pentru București, concurs dedicat tuturor asociaţiile studenţeşti de la nivelul municipiului Bucureşti, prin care se dorește finanțarea proiectelor acestora, din bugetul Centrului de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti – PROEDUS. Ne-am bucurat de reacţia pozitivă a reprezentanților organizațiilor prezente, vis-à-vis de această idee, impulsionându-ne să lucrăm în continuare spre materializarea ei.
Deşi conducerea PROEDUS a oferit câteva detalii despre cerinţele şi eligibilitatea pentru acest concurs de proiecte, întâlnirea nu şi-a propus să lămurească întrebările cu privire la aceste aspecte. În acest sens, am pregătit o întâlnire pentru lansarea apelului și, de asemenea, am pregătit și un pachet de documente – ghid, regulament și formular de aplicare – pe care dorim să vi le prezentăm miercuri, 16 martie, începând cu ora 15:30. Întâlnirea va avea loc la Palatul Naţional al Copiilor (Sala Mare – intrarea principală), iar invitaţia este deschisă pentru toţi membrii asociaţiilor studenţeşti din universităţile din Bucureşti, atât de stat cât și private.
Cu dorința de a ne întâlni într-un număr cât mai mare, astfel încât întâlnirea să se poată numi a fi una reprezentativă, vă mulțumim!

Pentru a putea descarca invitatia acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.