Junior Hop

Inca din copilarie, cei mici cunosc tainele sotronului si regulile de joc ale acestuia, iar in cadrul evenimentului “Junior Hop”, un obiectiv important a fost depasirea recordului mondial: “Cel mai mare sotron din lume, ca numar de participanti”.

“Junior Hop” este un eveniment organizat de catre Asociatia Junior Hop, in parteneriat cu Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive Pentru Copii si Tineret, ce a avut loc pe data de 12 septembrie 2015, in parcul Cismigiu din capitala.

In cadrul acestui eveniment au participat peste 2000 de persoane, fie ele la inceputul drumului prin viata, fie nostalgici dupa jocul copilariei. Fiecare persoana a avut ocazia sa se recreeze prin miscare, ori la spectacolul sustinut in cinstea acestui eveniment, care i-a avut ca protagonisti, atat pe copiii cu varstele cuprinse intre 9 si 13 ani, ce fac parte din centrele de sport, cat si pe studenti, personalitati din muzica, politicieni, mass-media si campioni sportivi.

Profesionalismul organizarii evenimentului a fost recunoscut atat de catre cei mici, cat si de parintii acestora, care s-au aratat incantati de aceasta noua idee si de metoda atractiva de miscare.

Scopul principal al evenimentului de succes “Junior Hop” a fost imbinarea, intr-un mod cat mai interactiv a sportului si miscarii, cu distractia si veselia, dar si doborarea recordului mondial, ambele obiective fiind duse la bun sfarsit in editia acestui an.

Pentru a putea descarca galeria foto completa a acestui eveniment, va rugam apasati butonul de mai jos.