Jurnale de tabără la Costinești

Experiența multimedia de la Costinești a însemnat, pentru noi jurnaliștii PROEDUS, nu doar o vacanță pe litoral, dar și oportunitatea de a învăța cum să folosim mijloacele multimedia în activitatea noastră de zi cu zi. Vă povestim aici cum a fost experiența noastră ca jurnaliști la Costinești. De ce ne-a luat atât de mult? Pentru că postproductia materialelor a fost cea mai complexă etapă. Am filmat, am fotografiat, am luat interviuri, am vorbit la radio, pe scurt…am adunat foarte multe materiale. Și nu e treabă ușoară să selectezi, să contruiesti și să pui cap la cap o poveste pe care ne-am dorit să o împărtășim cu voi. Am creat un jurnal de tabără sub forma unui blog, unde am îmbinat scriitura cu fotografia și video-urile.

Dați click și veți vedea un experiment multimedia, unic, realizat cu și pentru elevii bucureșteni.

Fiecare pas contează!Oricând! Așa că, dacă vă place proiectul nostru vă așteptăm să vă alăturați și voi jurnaliștilor PROEDUS.

Ca să va stârnim și mai mult curiozitatea, după jurnalul de tabără de la Costinești, vă pregătim o nouă surpriză, marca PROEDUS. Plecăm într-o caravană a jurnaliștilor prin țară și realizăm cele mai tari materiale foto și video cu oameni și locuri care au de spus o poveste. Dar despre această experiență vă povestim într-o postare viitoare.

Enjoy!